Easeful Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jadę do Austrii gdzie mam mieć zapewniony dostęp do internetu WLAN. Pamiętam, że kiedyś na laptopie mi nie działał tenże "typ". Czy wie ktoś jak mogę się do takiego routera połączyć i czy będzie to możliwe także w LG Swift L5 z androidem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 To jest chyba dość skomplikowane, trzeba mieć kartę sieciową i hasło do sieci ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 WLAN = Wi-Fi jeśli to coś wyjaśni. (nie, nie jest to to samo w sensie stricte, ale dwa wymiennie używane określenia na to samo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Myślałem, że to jakiś inny typ WiFi, którego używają Niemcy :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Wireless LAN - bezprzewodowy LAN, czyli po prostu router z antenką WiFi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A mam jeszcze jedno pytanie, trochę odbiegające od tematu. Załóżmy, że ten internet z routera jednak mi nie będzie działał lub nie będę miał zasięgu w swoim pokoju, to czy mogę tak po prostu kupić i zaaplikować w telefon starter jakiejś Austriackiej sieci komórkowej, następnie wykupić w niej pakiet internetowy? Edit: Simlock'a nie mam, choć nie jestem w 100% pewien, no ale kupiłem telefon w RTV Euro AGD, nie w żadnym salonie danej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 W teorii tak, ale musisz: 1) Mieć udostępnianie internetu na komputer 2) Karty muszą być wydawane bez zezwoleń (bo nie wiem czy Polaczkowi sprzedadzą) Ale w teorii wykonalne Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi