Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tytuł: Znowu gra o zombie Gatunek: TDS Opis: Na terenie Roswell (Georgia, USA) rozprzestrzenił się wirus, który, najprościej mówiąc, zamienia ludzi w zombie. Jak wszyscy wiedzą, wirus grypy w dwa dni nie wyewoluuje w coś takiego, więc ktoś musi za tym stać. Jako mieszkaniec tegóż miasta starasz się dojść do tego, kto go rozprzestrzenił, i przy okazji powstrzymać wirusa przed rozprzestrzenianiem się. Jak to skończę to będzie fajnie. Download zapowiedzi z GMD Autorzy: Programowanie: Chell Fabuła: Chell Grafika: Chell Muzyka: www.freesound.org Screeny: uprzedzając butthurt: screeny te same co w temacie z GMD bo robię od zera, tamten GMK diabli wzięli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Sądząc po screenach, textbox jest paskudny i nieczytelny. D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Grafika wygląda dość surowo, ale ma swój klimat. Nawet ładne ludziki. (+) Fabuła trochę nijaka, chyba, że będą jakieś supersekrety, które gracz odkryje w czasie rozgrywki. (+/-) Textbox (-) Z tego, co na razie widzę dam 3/5. Rób dalej, może się ciekawie rozwinąć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 nie żebym się wykręcał, ale textbox robiłem "na gorąco", tak z minutę przed zrobieniem menu i jakieś 4 minuty przed wysłaniem pracy na GMD. Dobra, wykręcam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 czym ta gra o zombie będzie się różnić od innych gier tego typu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 głęboką fabułą, zwrotami akcji i w ogóle cool będzie, idealna na długie zimowe wieczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 To proponuję zmienić grafikę na ładniejszą i bardziej "klimatyczną", jak to się mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaladynXD Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jak ci się pomoc w wymyślaniu dialogów, fabuły i coś w tym stylu to mogę pomóc, a i jeszcze prostą grafikę mogę spróbować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jak ci się pomoc w wymyślaniu dialogów, fabuły i coś w tym stylu to mogę pomóc wat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 nie mam chęci, gma ani kompa, pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Mi się bardzo podoba a gdyby były dźwięki i ciut lepsze otoczenie było by już naprawdę idealnie. (+) Efekt "szronu" nie wiem jak to się nazywa na ekranie (+) Ładna grafika ludzików i menu z umiarkowaną grafiką (+ | -) Fabuła praktycznie nie do rozgryzienia. Może dlatego że początki... (-) Brak dźwięku (-) Brak sprintu lub przyspieszenie postaci I polecam dodać, że gdy gracz jest przy itemie który może wziąć to zapali się ikonka z klawiszem "E" w rogu ekranu, opcja visible powinna wystarczyć. I dam 3\5 na ten czas. Czekam na dalsze aktualizacje no i powodzenia w dalszej produkcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 nie mam chęci, gma ani kompa, pozdrowionka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi