iSenzo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Tytuł : PAC-MAN Gatunek : Zręcznościowa Opis : Każdy wie co to jest PAC-MAN, każdy zna ten wielki klasyk! Download : http://www.mediafire.com/?nq5hfi42526vpd5 Rozmiar pliku : 2,46 MB Autorzy: Programowanie: iSenzo (ja) Grafika: iSenzo (ja) Muzyka: Oryginalny PAC-MAN Screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Pac-man jak pac-man, ale ładnie wykonany. Dorób jakieś AI przeciwnikom. BTW. Czy mi się wydaje, czy to jest przerobiony przykład? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Od czegoś trzeba zaczynać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Cooo ??!! :blink: Wlazłem tu, żeby przekornie powiedzieć "pachnie świeżością". Screen jeszcze bardziej mnie przekonał. Jednak patrząc przez pryzmat Twojego wieku to ta gra jest świetna! Z tym, że nie wiem ile zrobiłeś sam :) Ech.. ja to mam za dobre serce. Jestem zbyt naiwny xD Zakładam, że nawet grafika nie jest Twoja. Warto pamiętać, że podpisanie się pod czyjąś pracą jest karalne. Srooogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jedenastolatek nie składa takich zdań: "Każdy wie co to jest PAC-MAN, każdy zna ten wielki klasyk!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ani takich :lol: Packman Tutorial by icuurd12b42 Part 8 - Finishing Touches Time to finish up this thing. Na moją obronę! Po co ktoś traci czas na postowanie nie swoją pracą?? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Młody jest - życia nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ale fail :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 kiedyś catch the clown, dzisiaj pac man! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi