Xedom Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Hej :I Szukam dobrej karty graficznej do gier za max. 500zł. Ma działać w kooperacji z procesorem AMD Phenom II X4 965 Black Edition. Co polecacie? (Wiem, że były już pewnie takie tematy, ale chciałbym najbardziej aktualną opcję ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 ja niedawno kupowałem Radeon 4550 512 mb pci-e 16 ddr 3 za 89 zł i gry hasają aż miło aż karta chyba nadrabia resztę częśći komputera bo Medal of Honor 2010 nie powinien u mnie się włączyć a chodził i nawet się nie zacinał przeszedłem całego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dyzmek saves the day. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 http://www.benchmark.pl/strefa/ranking-kart-graficznych Dobra stronka, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zastanawiałem się nad Radeonem HD 7770 ale wg. tego 6850 jest lepszy, za to ma większy pobór prądu i podobno bardziej się grzeje. Jak sądzicie? E: Dodam, że zasilaczem prawdopodobnie będzie Corsair Gaming Series 600W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 pobór prądu się na tobie nie odbije, natomiast może SUBTELNIE odbić się na kieszeni twoich rodziców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 @up a jak bardzo SUBTELNIE? D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 w skali miesiaca niezauwazalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Radeon 6870 jest 4 złote droższy od 7770 i 6850, a jest dużo mocniejszy. Może ten? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi