Moho Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Hej hi, Dlaczego przykładowo działa kombinacja klawiszy prawo+góra+spacja = obiekt się tworzy. A nie działa lewo+góra+spacja? (Gdzie lewo,prawo hasanie, góra skok a spacja strzał). Analogicznie w kodzie przecież jest tak samo. To jakiś błąd GM'a? Coś nie tak z klawiaturą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 To sprzętowe ograniczenie niektórych klawiatur podłączonych pod port ps/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 No ja klawiatury na ps/2 dawno nie mam. Czyli to raczej klawiatura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 A jak dłużej tą kombinację przytrzymujesz to odzywa się speaker płyty głównej? Jak to to masz odpowiedź :P W mojej klawiaturze ta kombinacja nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jezu, speaker w mobo? To wy panowie jeszcze macie takie stare PC? ;p Nadal jednak nie rozumiem dlaczego działa w jedną, a w drugą już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 To problem elektroniki nic z tym nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi