I am Żyd and Lewak Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jak zrobić aby program(gra) czytał z pliku(np. txt) i go wykonał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nie wystarczy execute_file? Potem pisać w pliku po języku GM @Edit możesz uzyc tez szyfrów zabezpieczających przed szybką edycja i git, to co wiem istnieje tu jakiś DLL i program czyjegoś autorstwa pokazującego zaszyfrowanie danego tekstu a z poziomu GM'a go odszyfrowaniem. GML execute_file('nazwa_pliku.format') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nie wystarczy execute_file? Potem pisać w pliku po języku GM @Edit możesz uzyc tez szyfrów zabezpieczających przed szybką edycja i git, to co wiem istnieje tu jakiś DLL i program czyjegoś autorstwa pokazującego zaszyfrowanie danego tekstu a z poziomu GM'a go odszyfrowaniem. Dzienki, a ja to szukalem na angielskich stronach i amerykana sie pytalem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter112 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 mi też się przyda :) , wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi