alwin Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 http://www.wolframalpha.com Computational Knowledge Engine Jestem w szoku :o Ogarnijcie tę stronkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 No to się obudziłeś w porę... http://www.google.com/trends?q=wolfram+alp...=all&sort=0 Ale możecie też np. śmiać się ze spadającej popularności linuxa...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 hehe no to się wygłupiłem z tym linkiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Wszystkim tym którzy nie wierzą w stworzenie świata przez Boga(ale nie tylko!) chciałbym polecić film pt "Bóg Cudów". Wypowiadają się w Nim naukowcy,astronomowie i doktorzy którzy do tej pory nie przyjmowali do wiadomości że Świat mógł zostać wykreowany przez Kogoś.. Bardzo się zdziwiłem ponieważ w zasadzie każdy z nich jest także ewolucjonistą, raczej był bo to się zmienia. Wraz z postępem technologii rozumieją że powstanie czegoś z niczego- czegoś samoistnie NIE jest możliwe. To świadczy o prymitywnym uporze nie popartym dosłownie niczym. Film opisuje główne przymioty Boga które widać w otaczającym Nas świecie. Nie chcę prowokować do kłótni.. Niech każdy obejrzy i sam przemyśli o czym jest tu mowa. Nie występują tu żadni duchowni itp. Sama nauka która nas otacza. Ja kupiłem film na allegro i wszystkich do tego zachęcam:) peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ale możecie też np. śmiać się ze spadającej popularności linuxa...!Wpisz sobie kolejno: php, perl, python, ruby, c#, java, c++, lisp, erlang, scala, fortran. Widzisz gdzieś wzrosty? Praktycznie wszystko idzie w dół, ale przecież nie oznacza to spadku popularności języków, bo niby kosztem czego, spadkiem zainteresowania programowaniem w ogóle? Tak samo jest z linuksem. Akurat tutaj myślę, że jest to spowodowane większą świadomością oraz mnogością i popularnością serwisów tematycznych, powodujących coraz mniejszą potrzebę odwoływania się do googli. Do tego dystrybucje są bardziej łopatologiczne i przyjazne zwykłemu użytkownikowi. Ubuntu zaś zanotowało wzrost w dłuższym okresie czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 (edytowane) Końcówka wymiata! http://www.youtube.com/watch?v=AbqiN5HEvkE Edytowane 30 Października 2010 przez Mimek Przeniesiono temat do odpowiedniego, przeznaczonego do wrzucania linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 HAHAHAAHAHAxD Genialne:D Rysio będzie Daredevilem:D Klan zaczyna mi się podobać:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 NIEEE PRZEGAPIŁEM ! jednak odnalazł tą koleżanke bożenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 car jump! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Archiwalna autentyczna wersja gmclanu z 2005 roku;) Najwcześniejsza jaka znalazłem.. Cofnijmy się w czasie na forum do roku 05... http://web.archive.org/web/20060718164045/...rum.gmclan.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 @alwin Ja i tak będę się upierać w fakcie że tak samo jak rzekomy bóg może istnieć od zawsze tak samo wszechświat może. @alwin(drugi raz) To już niejeden raz się pojawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Jak będziesz szukać po www.gmclan.prv.pl lub gmclan.iglu.cz, to znajdziesz jeszcze odleglejsze wersje ;) . Nawet był temat z tym kiedyś tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 NIE WEZMĘ METALA NA IMPREZĘ :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 http://vimeo.com/17987152 Filmik o fizyce w grach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wAZPy00rrxI Bardzo ciekawy kabaret ;) Elementy specyficznego humoru tylko dla wybranych. Szczęśliwego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 http://www.pown.it/5292 Nawiązując do rangi po nowym roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Przydałaby się taka w moim tower defence;) Eksperymenty z ferrofluidem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1ENZlFMI8d8...player_embedded Dziadek strąca sople. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Nowa gwiazda popu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 LOLSTREFA Młoda strona typu youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Mój pierwszy filmik na youtube. Zrobiłem go wczoraj. Już ktoś pisze w jego sprawie. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Koks użycie gumki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Nie mów Japs, że o tym nie wiedziałeś :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Nie mów Japs, że o tym nie wiedziałeś :0 Kurde, ja nie wiedziałem a to dobry feature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 To wy chyba słyszeliście tylko o zakładaniu gumek na głowy i robienie z nich balonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Też tego nie znałem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Kurde! Ten filmik nie miał zaprezentować gumki. :o Chodziło o grafikę a'la "MineCraft". :P Po polsku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Kurde! Ten filmik nie miał zaprezentować gumki. :o Chodziło o grafikę a'la "MineCraft". :P Po polsku: Rozumiem, że zeskalowany, kolorowy kwadrat to grafika ala minecraft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 A co? Nie? :D EDIT: Jak potem powiększysz o 400% to masz grube pixel, bez wysiłku. :P A teksturkę bloczka zrobić w taki sposób bardzo łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 LOLSTREFA Młoda strona typu youtube hmmm, mi to wyglada na strone typu blog z nadmiernymi pokemonowymi przeszkadzajkami uzytkowania strony ktore sa przeciez niezbedne bo diabelek z napisem lol spadajacy z gory strony to podstawa nowoczesnych stron www i stworzona przy pomocy kreatora ze strony http://streemo.pl/Portal/Default.aspx toz to yyoutube! on tez byl z szablonu, ma forum, "przeszkadzajki" typu diabelki(na laptopie maja 0,5fps), na glownej sa wiadomosci dodane przez admina i podstawa tegoz serwisu jest wstawianie na niego zdjec i linkow do filmow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi