Marmot Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 @g-Enjoy: Wywal to wyświetlanie tego ostrzeżenia dla Google Chrome. Jak raz kliknąłem na Continue, to nie chcę tego już widzieć ani razu, a mimo to ciągle mi to wyświetla. Pobaw się z cookies i to ustaw, bo jak na razie, to ta Twoja strona mnie tylko wkurza. A do "waring", który wyświetlasz na stronie, żeby przejść na Firefoxa lub Operę się nie zastosuję więc podziękuję za przeglądanie tej strony, jak co chwilę muszę wyłączać to durne okienko (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 @g-Enjoy: Wywal to wyświetlanie tego ostrzeżenia dla Google Chrome. Jak raz kliknąłem na Continue, to nie chcę tego już widzieć ani razu, a mimo to ciągle mi to wyświetla. Pobaw się z cookies i to ustaw, bo jak na razie, to ta Twoja strona mnie tylko wkurza. A do "waring", który wyświetlasz na stronie, żeby przejść na Firefoxa lub Operę się nie zastosuję więc podziękuję za przeglądanie tej strony, jak co chwilę muszę wyłączać to durne okienko (: . Na każdym innym browserze co nie wspiera CSS 3 masz "Warning". (Albo lipnie renderuje bbq, do nich zaliczają się wszystkie browsery na webkicie) Powinno już normalnie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 <embed src='http://omgwtfbbq.pl/swf:415'></embed> Fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Powiedz z jakiego względu fail, bo ja ni w ząb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Chyba mu strona nie działa ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Embed nie jest elementem HTMLa. To tylko wymysł Microsoftu, który z powodu jego popularności został zaimplementowany do przeglądarek. Stąd "fail". O ile dobrze pamiętam, aby było poprawnie, trzeba użyć: <object type="application/x-shockwave-flash" data="plik.swf" width="640" height="480"> <param name="movie" value="plik.swf" /> </object> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Embed nie jest elementem HTMLa (Nie, bo bbq to XHTML Strict). To tylko wymysł Microsoftu, który z powodu jego popularności został zaimplementowany do przeglądarek. Stąd "fail". O ile dobrze pamiętam, aby było poprawnie, trzeba użyć: <object type="application/x-shockwave-flash" data="plik.swf" width="640" height="480"> <param name="movie" value="plik.swf" /> </object> http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...7%2C*%3Bq%3D0.7 Pytania? Embed jest tylko do skopiowania, leniwy jestem. Mam się o takie duperele martwić? Fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 I tak nie jest zgodne z XHTML 1.0 Strict, bo wysyłasz dokument jako text/html, a nie jako application/xhtml+xml. Validatorowi W3C do końca się nie ufa w pewnych sprawach :) . Mam się o takie duperele martwić? Fail. Rozumiem, że ten fail to do samego siebie dałeś ;p ? Zresztą, czemu odpisujesz na mój post. To Kofel się przyczepił, a ja tylko Wojzaxowi wyjaśniłem, czemu Kofel uznał to za fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 I tak nie jest zgodne z XHTML 1.0 Strict, bo wysyłasz dokument jako text/html, a nie jako application/xhtml+xml. Validatorowi W3C do końca się nie ufa w pewnych sprawach :) . Rozumiem, że ten fail to do samego siebie dałeś ;p ? Zresztą, czemu odpisujesz na mój post. To Kofel się przyczepił, a ja tylko Wojzaxowi wyjaśniłem, czemu Kofel uznał to za fail. Pomyliłem posty. :F Z resztą, co mnie poprawność obchodzi? Działa? To się ciesz pan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 http://omgwtfbbq.pl/@357 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Benek Patison i Pościg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Powiem tylko, że worek foliowy zabrał nasz dzbanek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 http://dawka83.ueuo.com/ - najciekawszy dział to GameMaker :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Rządowy dancing Występują: Kaczyński Tusk Gier ty ch... Lepper Ziobro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Sory, ale polityka juz nie jest smieszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 A kiedyś była? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Gdy mialem 10 lat to wszystko wszystkich smieszylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Sorry i couldn't resist: https://gmclan.org/uploader/3370/lolol.txt Ciekawy gość, prześladuje mnie gdzie się da. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nie chcę nic mówić, ale sam siebie poniżyłeś. Lepiej usuń post zanim wszyscy zobaczą jakim jesteś debilem (bez obrazy) >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nie chcę nic mówić, ale sam siebie poniżyłeś. Lepiej usuń post zanim wszyscy zobaczą jakim jesteś debilem (bez obrazy) >_> Szczerze w d****e to mam. Bardziej obchodzi mnie to, że pewien idiota prześladuje mnie gdzie się da. Podszywając się na naszej kupie: http://nasza-klasa.pl/profile/26851530 I spamując ludzi idiotyzmami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Najlepiej wyszedłeś na ostatnim zdjęciu. Zetnij włosy! One są antyjazzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Real one: http://nasza-klasa.pl/profile/23082876 :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ale w "real one" masz praktycznie same zdjęcia pulpitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 na dodatek ustawione 20 lat, więc to "fake konto" jest bardziej realne niż to prawdziwe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Przeczytaj jego opisy. :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Fajnych masz kolegów z podstawówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Bagno w ogóle nie ma kolegów, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Fajnych masz kolegów z podstawówki. Dzięki. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Człowiek Woda epizod czwarty omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Jestem niesamowicie smutny, że Człowiek Woda odszedł tak niespodziewanie w samym środku lasu. 5:10 wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi