Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Zalałem dzisiaj telefon, a że idzie gwiazdka czas naciągnąć na coś rodzinę. Szukam jakiegoś telefonu z androidem o cenie max. 200 złotych. Rozglądałem się za SEX8 i Galaxy Mini ale allegro mi nie sprzyja. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Galaxy mini jest fajne i nawet z niego w tym momencie pisze :P ale za 200zl chyba nie znajdziesz.Chyba ze uzywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Tablica.pl i parę ofert Galaxy Mini: http://tablica.pl/oferta/sprzedam-zamienie...#f06d5ab7;r:;s: http://tablica.pl/oferta/sprzedam-samsunga...#f06d5ab7;r:;s: http://tablica.pl/oferta/samsung-galaxy-mi...#334c6baa;r:;s: http://tablica.pl/oferta/samsung-galaxy-mi...#b7f10c5a;r:;s: jeżeli żadna z tych ofert, które dla ciebie znalazłem nie będzie Ci pasowała to poszukaj sobie sam, bo tych ofert troche tam jest, a jak nie to szukaj gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja tam odradzam kupywanie uzywanych bo moga byv wady o ktorych sprzedawca nie wspomniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Do listy sobie dopisz jeszcze szukanie Galaxy Y (Young). Nówki chodzą na allegro po lekko ponad 300zł, a używki znajduję za poniżej 200zł: http://allegro.pl/listing.php/search?categ...string=galaxy+y (zjedź pod promowane i masz tam kilka, na dalszych stronach jest więcej). Ogólnie to ma ten telefon lepsze parametry od Galaxy Mini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Galaxy Mini > Galaxy Y Cena Galaxy Mini =< Cena Galaxy Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Galaxy Y ma lepsze parametry od mini ale mini jest znacznie lepsze niż Y. Wystarczy na internecie poczytać. A jak się pozamienia rzeczy i wgra cyanogenmoda stabilną wersję to o wiele mocniej przezwycięża Galaxy Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Lepsze parametry ma Mini bezapelacyjnie, a jeśli ktoś jest na tyle naiwny, że sugeruje się większym taktowaniem procka, to gratuluję. Mini posiada "znośne" GPU. U igreka to tego bym GPU nie nazwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 To fajnie że się teraz dopiero o tym dowiedziałem, bo gdy kupując telefonu szukałem opinii na sieci, to wszystkie były w stylu "young ma lepszy procek, ale lepiej mini bo ma więcej pirackich modów" co dla mnie definitywnie wskazywało, że lepiej younga kupić. Na szczęście jakoś tych niedogodności nie odczuwam, bo jedyne do czego możliwości Androida wykorzystuję to mapy googlowskie i jakdojade :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Większe taktowanie procesora phi. W galaxy mini można mieć 844 mhz po overclocku i telefon to całkiem dobrze znosi ! I jakich pirackich modów ? Z tego co mi wiadomo android jest darmowym systemem a jeśli chodzi o piractwo to pewnie aplikacje chociaż tego jest od groma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 To fajnie że się teraz dopiero o tym dowiedziałem, bo gdy kupując telefonu szukałem opinii na sieci, to wszystkie były w stylu "young ma lepszy procek, ale lepiej mini bo ma więcej pirackich modów" co dla mnie definitywnie wskazywało, że lepiej younga kupić. Na szczęście jakoś tych niedogodności nie odczuwam, bo jedyne do czego możliwości Androida wykorzystuję to mapy googlowskie i jakdojade :-) . No to dokonałeś lepszego wyboru :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja osobiście posiadam mini z cyanogenmod 10(android 4.1) z podkręconym prockiem i bardzo sobie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No niby już jest wersja z działającym aparatem ale z tego co widziałem na necie to się zacina :/ Ja tam preferuje stabilną wersję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi