Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Sorry spodziewałem się że Xedom jeszcze się pojawi. Poczekamy do 20:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Kurde .. Po 18 i cisza nie panikuj ludzie to nie maszyny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Kurcze, chyba się nie wyrobie do 20 do jutra ;/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Wybaczcie, napaliłem się . Jasne możemy poczekać jeśli wszyscy się zgodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ok start o 20:00. To ile będziemy mieli czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 O 20:00 na www.threef.cba.pl pojawi się temat niespodzianka. Wygra lepszy! A! I nie zakładajcie tematu tylko wrzućcie linki do gier tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Dobra idziem robić kawke bo zaraz trzeba będzie zapier***ać ^^ . Nie mogę się doczekać już. @edit O kuwa ! Tylko godzina?:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Fiu fiu, one hour game jam.. Powodzenia, chlopaki! :) Calkiem fajny temat, niszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Pokażcie na co was stać! Wygra lepszy i to ja wybiorę kto. Liczy się pomysł, wykonanie i innowacja, a grafika i muzyka najmniej. Edit: I cokolwiek musi się niszczyć! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Jaka beka, nie mogę się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 można trochę więcej czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 10 minut na oddanie, i dawajcie co macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ok poddaje się. Życzę wszystkim powodzenia :) Dajcie czadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Daj cokolwiek masz. Wygra lepszy z was. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Piedro nie badz wisnia! Dawaaaj! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie mam tak naprawdę co dać. Przegrałem z honorem czy bez, nie ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Najprawdopodobniej dostane GMa na gwiazdkę ;) [EDIT] Oh sh** double post zapomniałem przepraszam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Musk - Przedawkowanie 1.0 Gra polega na wprowadzeniu mózgu w sfere nadmiernego wydzielania hormonów co powoduje jego śmierć. Link: http://www.gmclan.org/up8454_4_Musk.html @edit Aha! Sterowanie strzałkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Dziwne nie mogę odpalić tzn. jest w procesach ale zero okna. null. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Same Sad Story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja odpaliłem, ale ale nie mam pojęcia o co chodzi. :P Tak czy inaczej trzeba się dogadać z Sheriff99 kiedy zaczynacie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Kurde, Elevator to samo pisze. Mówi że skompiluje mi do Gma 8 i za minutkę wrzucę. @edit Czyli wygrałem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Tak, chyba że Piedro zobaczy co zrobiłeś i zdecyduje pokazać co on zrobił przez ten czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Też początkowo mi nie chciało działać, dopóki nie przepuściłam tej gry przez program zalinkowany tutaj: http://wiki.yoyogames.com/index.php/Making...r_Windows_Vista A co do samej gry, to musk mi się niszczy jak wejdzie w kolizję z jakimiś chemikaliami i w zasadzie tyle. Czy coś ominęłam? Czy to powinny być jakieś konkretne chemikalia, czy to się tak urywa bez żadnego "GAME OVER" albo "Gratulacje, udało ci się zrypać mózg!!"? ^^' (inna sprawa, że godzina to nie jest wiele czasu na zrobienie czegoś bardziej rozbudowanego ;) ) ---EDIT--- O, Elevator to właśnie konwertuje na postać GM8-mą? Miło wiedzieć. ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Tutaj jest wersja GMa 8.1, tym co nie chodzi tamta niech sobie pobiorą. https://gmclan.org/up6961_4_Musk.html @edit. Powtarzam że w grze chodzi o to by zniszczyć mózg poprzez wejście w sfere nadmiernego wydzielania hormonów. < Oczywiście ze względu na czas nie udało mi się bardziej jej rozbudować xd i oddałem co miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Już daje moje krety zapominam ze trzeba spakować [EDIT] Krety klikaj na zmutowane krety aby je zniszczyć jak dojdą do domu to umrzesz [EDIT] Ahh nie zauważyłem errora!!!!!!!!!!!!! Fail. *sigh* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Debug na początku mi wyskakuje . xd A poza tym to uczciwe ? Dzisiaj, 21:25 Mieliśmy godzine a nie półtorej :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ok zobacz na datę edycji porzuciłem to o 20:58. głupi shit. Tak czy siak odpadam. Powodzenia zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Aaa ! Fakt. ^^ Dobra idem spać, zobaczę jutro co się stało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ok poprawiłem błędy wyśle poprawkę nie zalicza się do konkursu!!!!!!To tylko pokaz. Krety 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi