Threef Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 O na bogów! Jesteśmy świadkami uprzedmiotowiania kobiety... i to w dodatku w narzędzie kuchenne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Threef: mam dziwne wrażenie, że historia zna wiele takich przypadków (zarówno uprzedmiotowienia w ogóle, jak i jako narzędzie kuchenne), choć przyznam, że w dzisiejszych czasach raczej oczekiwałabym żeby to się już nie zdarzało... ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Oh God, co to za podejście najpierw prosi o przedłużenie czasu a później i tak nic przez ten czas nie robi bo go nie ma. Legit. No przepraszam, nie wiem jak ty, ale ja jestem niepełnoletni i muszę się jak na razie rodziców słuchać. Temat już w budowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 OK, czekam na temat bo chcę kliknąć "Zatwierdź modyfikację postu" i iść spać. W pierwszym poście pojawią się linki do tematów oraz uaktualniona tabelka z wygranymi pojedynków: Pietrz, Chell, Adriann i Huderlord. A to oznacza że mamy wkrótce nowe pojedynki: Pietrz vs Chell i Konrad vs Elevator. Spróbujcie się dogadać w sprawie terminów, a ja idę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Akurat Chell jest jeszcze bardziej niepełnoletni. A może nie jeszcze bardziej? W sumie to nie wiem. ^^' Ale specjalnie stary to on nie jest. ;) Już się biorę za ściąganie gry! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A oceniacie które wersje chcecie. To od was zależy. A tymczasem miłej nocy i do zobaczenia dopiero jutro wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 FIRST BLOOD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 To dziś wreszcie się wyśpię, a nie będę kodził i myślał co kodzić jak wstane i wrócę ze szkoły :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Boad dostał 2/5, gra średnio mi się podobała, ale widziałem gorsze. :/ Sunflower dostała 5/5, bo gra się bardzo przyjemnie i chętnie jeszcze do "Wyspy Żywego Czegoś" wrócę. :) Wygrywa oczywiście Sunflower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 jesteśmy umówieni na czwartek 12:00 z Adriannem, pasuje Threef? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Nie, nie pasuje. "Konrad vs Elevator" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 jesteśmy umówieni na czwartek 12:00 z Adriannem, pasuje Threef? Nie, nie pasuje. "Konrad vs Elevator" XD Tak swoją drogą, na ile dni jest temat Hudera, a na ile Cysiora (noo, bo w końcu mogłabym przegrać ten pojedynek! ^^'). Jak tak sobie liczyłam to wyszło mi, że pasowałyby mi terminy od wtorku do niedzieli w przyszłym tygodniu, byle nie kończyło się w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Znaczy z Konradem, kurde XD pytalem czy możesz o tej godzinie wejść i odslonic temat, chyba, ze to maszyna robi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jak tam, Karolo? Masz cos konkretnego? Juz tylko 9 H, 13 minut! Licze ze zrobisz cos mocnego bo inaczej bede sie glupio czuc ze tyle czasu poswiecilem na swoja prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Da rade jeszcze się zgłosić do turnieju ?:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Już nie. Było bardzo dużo czasu, a informacja że będzie jakiś konkurs była znana kilka miesięcy temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Rozumiem ze ja mialem spozniony zaplon, ale ty pablo wbijasz sie w polowie tabeli D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 zabijcie mnie, zniszczcie, spalcie, powieście, ale nie mam gry i nie dam rady zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 *zabija, niszczy, pali i wiesza karolo320* Już lepiej? ^_^ A właśnie, vejder, to jak tam z twoją grą? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 aww, przykro mi vadera, bo sie serio staral a ty olales runde :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 *zabija, niszczy, pali i wiesza karolo320* Już lepiej? ^_^ A właśnie, vejder, to jak tam z twoją grą? :) Ominalem szkole aby ja dokonczyc. Dluga nie jest ale fabularna i kompletna. ostatni etap wlasnie robie, bedzie gotowa o 22:00 moze 23:00 ( bez dzwiekow :C ) EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 te piksele (bez ui) to wielkie kwadraciki czy zbliżone piksele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Wielkie kwadraciki, szybsze, a czas goni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 to skoro karolo nie da rady to moze wskocze na jego miejsce ? ^^ tylko dajcie mi czas gora do konca tygodnia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ale jego pojedynek kończy się za 2 i pół godziny! Po tym to nie oznacza że wycofuje się z pojedynku, po prostu spadnie do drabinki przegranych i będzie walczył z przegranym pojedynku MXQ vs Uzjel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 To niestety...Szykuje sie na nastepna edycje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ale jego pojedynek kończy się za 2 i pół godziny! Po tym to nie oznacza że wycofuje się z pojedynku, po prostu spadnie do drabinki przegranych i będzie walczył z przegranym pojedynku MXQ vs Uzjel. tak tak wiem że o mnie chodzi :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Threef przypominam ze jutro o dwunastej ja startuje z Konradem, tak tylko jakbys glowe miał gdzie indziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Dzięki za przypomnienie, zaraz wszystko ustawię i o 12:00 temat pojawi się na stronie. Edit: Kończycie 10-11-2012 22:00. Temat daje dużo do popisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Można pokazywać małe sneak peeki z gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi