Maćko Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Chciałem zrobić by gra brała plik (wybrany przez użytkownika przy użyciu takiego okienka do wybierania plików) , tworzyła nowy folder i tam zapisywała ten wybrany plik pod inną konkretną nazwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 GML get_save_filename(...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 GML get_save_filename() pyta się czy zapisać, a da się ,żeby nie pytało tylko od razu zapisywało wybrany plik z GML get_open_filename(filter,fname)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzelo3 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 powodzenia : https://gmclan.org/index.php?wiki=article&zm=56 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 https://gmclan.org/index.php?wiki=article&zm=56 tutaj jest tylko o plikach tekstowych,a ja chcę widzieć jak zrobić by game maker zapisał dowolnego typu plik bez pytania się użytkownika o lokalizację do zapisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 GML file_bin_open poczytaj o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dzięki,ale znalazłem przed chwilką GML file_copy chciałem tego użyć ale myślałem ,że kopiuje plik do tego samego miejsca skąd pochodzi. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi