Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 No więc mam problem z fedorą - zainstalowałem sobie na unetbootin jej ISO z oficjalnej strony. Później resetowałem system - wszystko fajnie, wybieram z bootloadera unetbootin, później z menu Fedorę 17, ładuje się i nagle rzuca errorami - dev/disk/by-uuid/9E49-B9B6 does not exist i dev/mapper/live-rw does not exist po czym wyskakuje prompt i (poza bawieniem się komendami) zostaje mi tylko restart. Co z tym zrobić? Edit: C:\, na ktorym jest UNB i Win7 jest NTFS, jeśli to ma znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Zainstaluj Gentoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Września 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 O, takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Sprawdź czy odpali na poprzednich wersjach kernela. Nie wiem jak to sie robi przy wirtualnym, ale przy zainstalowanym tuż po ekranie POST trzymało się shift i można było wybrać wersję kernela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi