getStringFromObject Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Tytuł: Guardian of the Evolution Gatunek: Match colors Opis: W grze kierujemy tajemniczym kosmita ktory jest pracownikiem pangalaktycznego zoo, jego zadaniem jest zachowanie przy zyciu ostatniego okazu homo sapiens. Nie jest to proste, poniewaz ludzkie DNA bardzo latwo jest niszczone przez kosmiczne promieniowanie. Na szczescie dzieki poteznemu dzialu genetycznemu mozna zmusic DNA aby przystosowywalo sie do zmiennych warunkow, i absorbowalo smiertelne promieniowanie. Download: http://www.ludumdare.com/compo/ludum-dare-...w&uid=15039 Rozmiar pliku: circa 5MB Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: tez ja Muzyka: sfxr Screeny: Nic nie pisalem o mojej grze na LD, bo prawde mowiac pare razy zastanawialem sie czy nie zrezygnowac. Na szczescie udalo mi sie troche ogarnac mechanike i zrobic cos z grafika. Niestety nie klepalem tez przez ciagle 48h (co pewnie widac) mimo ze mialem taki zamiar. Duza czesc zajelo mi spanie, ogladanie futuramy i kminienie nad mechanika - submituje pod koniec bo dopiero adrenalinka zwiazana ze zblizajacym sie deadlinem zmusila mnie do dokonczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Nie wiem czemu, ale jak pobieram, to mi wywala, że archiwum uszkodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Speedy share chyba skasowalo mi plik - po pobraniu ma on 0kb. Wrzucilem na swojego dropboxa i zaktualizowalem link, mam nadzieje ze teraz bedzie dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Fajne, epickie game over :D "Ostatni człowiek umarł, ale najważniejsze jest to że straciłeś swoją pracę :D" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Podoba mi się pomysł. Wykonanie też jest dobre. Grafika odpowiednia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Coolness 77% #66 Humor 3.29 #144 Theme 3.51 #175 Innovation 3.30 #249 Overall 3.19 #352 Mood 2.67 #392 Fun 2.76 #415 Graphics 2.81 #490 Audio 2.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Widziałem, gratulację za 66 miejsce za Humor. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Dzieki :) Zabawne penisy w puencie jeszcze nigdy nie zawiodly :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi