Pieter Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Czy mógł by mi ktoś zrobić przykład suwaka z pobieraniem wartości i ustalaniem minimalnej i maxymalnej wartości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ja moge... i tak sie nudze w pracy. Proszę: suwak P.S. argumen2 w skrypcie stworz_suwak odpowiada za długość i jednocześnie maxymalną wartość suwaka. Minimalna wartość to 0 ale myślę, że poradzisz sobie z ewentualnym dodaniem jednego parametru. Mam nadzieję, że suwak się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Przyda się a mógł byś zrobić mi sówak w którym długość nie odpowiada wartości? Bo o właśnie taki mi chodzi... to jak zrobisz? Hmm? Dwa posty pod rząd. Warn. Przecież nie jesteś tu nowy. Patrysław EDIT: Sry za tamtego soubleposta. Nr użytkownika: 44 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi