KacperCL Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam po raz kolejny. Posiadam Win 7 SP 1. Znalazłem w starych płytach Marzipana 5.8. Chciałem prze konwertować obiekty, ale program się nie chce włączyć. Próbowałem uruchomić program jako administrator. Próbowałem uruchomić program w trybie zgodności Win XP SP 1 i 3 ale null. Dodatkowo program działa bez problemów na starym komputerze z Win XP PRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Marzipan nie był robiony w GM? Jeżeli tak pobierz konwerter gier z 6.1 do 7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperCL Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Można prosić o nazwę konwentera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Sprawdź to http://wiki.yoyogames.com/index.php/Making...r_Windows_Vista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperCL Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dobra. Jest git. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi