Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam! Już tłumaczę. Chodzi mi o to, by stworzyć w mojej grze "platformowej" tło, które będzie dawać złudzenie 3D (trudno to wytłumaczyć). Widać to między innymi w Angry Birds: chodzi o to, że tło porusza się wolniej od reszty, tworząc owy efekt 3D. Nie jest to w sumie takie trudne do uczynienia, ale potrafię wszystko spartolić, a szukam jak najoptymalniejszego i prostego w użyciu przykładu. Moglibyście mi podać link do jakiegoś projektu? Nawet nie wiem co mam wpisać w Google :crying: Z pagórka dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Słowo klucz: parallax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Monstrualne dzięki :** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Może to? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=25173 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie o to mi do końca chodziło, ale dzięki wielkie, i tak się przyda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi