Dangon Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam po długiej przerwie. Nie jestem na czasie z GM-em i wypadłem z tej branży całkowicie, teraz nie wiem jak zrobić najprostszą rzecz :P I dlatego mam do Was takie pytanko. W stepie mam takie coś: if global.zmienna1 = 5 {show_message("coś tam")} Oczywiście wszystko jest w porządku, wiadomość wyskakuje ale gdy kliknę "OK", okienko nie znika i dalej wyskakuje to samo. A mi zależy na tym aby zmienna1 nadal wynosiła 5, jednak okienko znikło po kliknięciu "OK". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 W takim razie stwórz drugą zmienną, która sprawdzi czy okienko zostało już wyświetlone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Działa, dzięki :P Że też na to nie wpadłem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi