Saus Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Tak się dzieje, kiedy oddajesz questa, wiem o tym :) Z resztą wszystkie okienka w pełnej wersji są już wymienione na ładniejsze, tam tych strzałek juz nie ma. Niedługo pokaże te okienka, bo przyda mi się jakaś opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Dodam jeszcze, że byłem zły kiedy dobiłem do 10 tys. w koszarach, uruchomiłem przełączniki i gdy chciałem wysłać wynik już nie mogłem bo była scenka a później mnie wysadziło do menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Wynik automatycznie się zuploadowal jesli byłeś dobrze zalogowany podczas pojawiania sie okienka z wynikiem. http://naero.saus-art.com/index.php?character=Fortek Podejrzewam że to właśnie Ty? Bo pojawił się dziś ten wynik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ooo tak, fajnie :) Edit: Dodam jeszcze że jak się wpisuje imię postaci i chce się usunąć znak to usuwa całe pole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 hobbl_com_create() = 1 hobbl_com_setauth( 1, saus_root, prosia*** ) = 0 hobbl_com_connect( 1, saus.linuxpl.info, (null) ) = 1 It's best not to save passwords inside your application. Use this in applications where the user has to enter his own MySQL username and password. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Czekałem z angielska wersja bo wiedziałem że w końcu ktoś to złamie. Widze że musze się jeszcze dużo nauczyć jeśli chodzi o połączenie gry ze stroną ;) Stronka będzie wyłączona do czasu jej "odswiezenia" i angielskiej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Odwołaj się do sktyptu php a nie do mysql :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Wiem, po prostu nie mogłem wymyśleć skutecznego zabezpieczenia. Teraz już takie mam ;) Demo wroci dopiero w angielskiej wersji. Wersje ktore byly tutaj nie beda juz dzialac (logowanie/upload punktow). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A, i bardzo łatwo jest oszukać wsadzając byle jakie znaki do plików postaci - można sobie w ten sposób dać np. jakieś fajne itemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wygląda na to, że musiałem nie zdążyć na demko Twojej nowej gry, Saus - to chyba znak, że powinienem tu częściej wchodzić. Jestem cały czas entuzjastą Twojej twórczości i miło widzieć jak się rozwijasz od pierwszej części Puru. Materiały Naero wyglądają naprawdę zachęcająco, teraz tylko wyczekać następnej wersji dema. No i powodzenia życzę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi