ZyperPL Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 [usunięto] Powiększcie sobie klikając w to. [usunięto] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Te podłoże z "witaj w samouczku" jest zajefajne, ten screen pod nim też dobrze wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 [usunięto] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Mnie się podoba to nocne, z gwiaździstym niebem i księżycem. Klimatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 [usunięto] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Właśnie miałem napisać, że jak nie potrafi się zrobić grafiki to wystarczy operować na widoku zacienionej sylwetki, rozwiązanie proste a ma super efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ale wyobraź sobie, że jest dużo łatwiej, bo nie musisz rysować części nie widocznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Mnie bardzo podoba sie to podziemne, z tunelem. Ładny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Najlepszy to chyba ten czarny z kropkami zoltymi i bialymi. A jak mam niby zrobić animację postaci nawet zacienionej skoro nie umiem? Animacje są najgorsze :( Wiem, że istnieje taki program do tego, Sam program nie zrobi wszystkiego za ciebie. Naucz sie najpierw rysowac od podstaw, a pozniej mysl o animowaniu... ale do tego to jak widze masz jeszcze daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Taxi, raczysz waść pieprzyć. Doczepiłbym się tylko tego po lewej na górze i na dole, reszta jest ładna i ani trochę bym się nie obraził gdyby mi taką grafikę zaserwowano w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 A po mojemu wszystko bardzo ładne. Prócz tego na samym dole, po środku. Ale tak to trzyma poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 A po mojemu wszystko bardzo ładne. Prócz tego na samym dole, po środku. Ale tak to trzyma poziom. +1 i to po prawej na samym dole też słabe, reszta golden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 [usunięto] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Nie musisz, serio mi się nie podoba, ani to estetyczne, ani jakie. Minimalizm to nie wszystko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Mi się bardzo podoba ten yyy kowboj na samym dole ;d Prostota jest właśnie najładniejsza. Dla przykładu taki McPixel. Swoją drogą ten pierwszy screen od lewej na górze to po prostu przeróbka przykładu ruchu platformowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi