Arekadiusz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ahhh... Trochę głupio mi znowu Was o coś prosić ale nie mam innego wyjścia. No więc tym razem potrzebuję graficzki klasycznego telefonu komórkowego. Rozmiar dowolny może być np. 300x500 ale mniejszy raczej nie. Ma być podobny do np. Nokii C1-01. Dwa guziki wyboru, dwie słuchawki, ten klawisz nawigacyjny i klawiaturka. W razie czego mogę sam coś dorysować. Próbowałem rysować sam, wzorować się na innych telefonach - nic nie pomaga. Wychodzą mi jakieś badziewia takie których wstydze się nawet tu pokazać. Ci którzy mnie choć trochę kojarzą wiedzą że nie jestem najlepszy pod względem grafiki (jestem beznadziejny). Będę baardzo wdzięczny za pomoc i z góry dziękuję za wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 W jakim stylu to chcesz? Najlepiej pokaż inne grafiki w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 @Chell: Napisałem że może być podobny do Nokii C1-01 a nie taki sam... Też umiem używać Google. @Wojzax: To nie będzie gra tylko program. Raczej ciężko jest określić styl bo to ten telefon będzie głównym obiektem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jaki telefon jest bardziej podobny do Nokii C1-01 od Nokii C1-01? No i to nie z google tylko z tej stronki co ją podałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Chodziło mi po prostu o to aby był to zwykły, klasyczny telefon a takim właśniej jest Nokia C1. To jak pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Może o to chodziło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 @up: Coś w stylu ostatniego rysunku. Zwykły, klasyczny telefon. Macie coś jeszcze podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Może podaj do jakich celów to ma być, to będzie łatwiej znaleźć. Czyżby symulator telefonu komórkowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Tak zgadza się :) Będę próbował swoich sił w symulatorach. Tylko najpierw potrzebuję jakiegoś telefonu bo potem już nie będzie jak zmienić bo to róże wymiary ekranu itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Wydaje mi się, że ten ostatni co podałem jest dobry, tylko go trochę zmniejszyć trzeba. Nie znalazłem nic sensowniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ok dzięki. Ja też szukałem i nic. Jakby ktoś coś jeszcze znalazł to będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 zarąbisty pomysł, też napisze symulator telefonu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Haha wiedziałem że tak będzie dlatego nie napisałem od razu w pierwszym poście co będę robił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 http://www.clker.com/cliparts/4/e/7/b/1215...hone.svg.hi.png http://www.clker.com/cliparts/e/4/2/a/1194...c_01.svg.hi.png http://static.freepik.com/darmowe-zdjecie/...part_413911.jpg http://www.clker.com/cliparts/1/1/5/0/1206...hone.svg.hi.png http://www.wpclipart.com/telephone/cell_ph..._Phone_blue.png 4 sekundy szukania po wpisaniu w google 'cell phone clip art' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ten ostatni jest bardzo ładny. Moim zdaniem dobrze by się sprawdził jako okno twojego symulatora. btw. przypomina Noikę C1-01. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Hmmmm... rzeczywiście ten ostatni nie jest zły. Dzięki zastanowie się jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi