Shil Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 W sumie to najbliższy rzut memu sercu. Nie mam doświadczenia w pisaniu tutoriali, a chciałabym by były proste i zrozumiałe. Zarzucam na blogu jeden, będę to kontynuować, do tworzenia skał w rzucie izometrycznym. Ja uważam, że rysowanie skał to w ogóle łatwa i przyjemna sprawa. Mam nadzieję, że się komuś przyda. Proszę o ocenę przydatności tutka, jego przejrzystości, treści, chciałabym by był super. Jak jest zapotrzebowanie na jakieś tutoriale, to zarzućcie, ja bardzo chętnie coś napiszę, zwłaszcza jeśli chodzi o takie małe grafy, materiały, to jest bardzo odprężająca robota. :D link: http://shil-graphics.blogspot.com/p/turorials.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Uważam że tego typu tutoriale są bardzo przydatne,a gdybyś opisała jak tworzyć tak postacie to już byłaby magia;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Takiego tutoriala właśnie potrzebowałem do mojego rpg! Jesteś wielka Shil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Takiego tutoriala właśnie potrzebowałem do mojego rpg! Jesteś wielka Shil! jak coś narysujesz, to z chęcią obejrzę:) nie wiem, jak się zabrać za tutka do robienia postaci...:( ale coś wymyślę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 chce zrobić rpg i jestem na etapie pokoju głównej postaci zarzucę obrazkiem jak skończę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Spoko, ja też trzymam skałę w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Spoko, ja też trzymam skałę w pokoju I bardzo słusznie. Ja tam znoszę różne kamienie, jak mają fajne kształty (bez podtekstu)... widocznie masz krasnoludzką duszę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 widocznie masz krasnoludzką duszę:D : DDD To dlatego kamole trzymam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 A w czym robisz? w pixelarcie? i jaki rzut? Dodałam tutorial na rysowanie deski, zamierzam polecieć po materiałach. Ale to pixelart, potem zrobię dla PSa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Bardzo fajne tutoriale, może rób takie w widoku od boku jak w platformerach, myślę, że będzie większe branie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ano, jakby były jakieś Twoje tutoriale z rzutem platformówkowych to bym rozchwytywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ano, jakby były jakieś Twoje tutoriale z rzutem platformówkowych to bym rozchwytywał No to już! Mówisz, masz.:) (zawsze tak sobie myślę, jak staję przed lodówką) chociaż, jeśli chodzi o malowanie deski to nie ma znaczenia platformówka czy izometria, kąt linii zmieniam tylko.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi