ALT Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Oh noez. Co ja teraz zrobie !? Robiem grem roguelikem, moje obiekty to znaki font'a System, ale gdy chce coś napisać tym font'em opcją draw OKAZUJE SIĘ ŻE NIEMA TAKIEGO FONT'A! A w miniPaint'cie jest :[ Da się to jakoś naprawić. Warn za nazwę tematu i dziwny niepolski język - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 [usunięto] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Chętnie bym ci pomógł, ale napisałeś to w nieznanym mi języku, przetłumacz na j. polski i napisz jeszcze raz :dots: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 No właśnie w zakładce font's niema font'a system, i to jest problem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 A na pewno jest w system32/fonts? A może ma inną nazwę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dodać własną czcionkę można jedynie(chyba) z sprita. EDIT: Jak dodasz czcionkę to folderu to musisz ją mieć przy dodawaniu czcionki(taka lista w oknie czcionki) w gm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jak jak dodałem czcionkę (była z gry) to działała mi w gm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi