Nirvan Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Wraz z nowym laptopem miałem zainstalowanego windowsa 7 i najbardziej wkurza mnie od początku ten ograniczony dostęp do dysku C, wiekszość programów które tam instaluje mają tarczę przy ikonie i gdy chcę włączyć to pyta o pozwolenie, niektórych plików bezpośrednio z niektórych programów nie mogę zapisywać na dysku C, musze zapisać na D a potem wytnij wklej albo nie mogę nic wypakować z zipa na dysku C, musze na D a potem też eytnij wklej. Jak to odblokować ? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Panel sterowania -> Konta użytkowników -> System i zabezpieczenia -> Zmień ustawienia funkcji kontrola użytkownika -> zjedź paskiem na sam dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 eee itak np z audacity nie moge zapisywac plikow do program files Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 To uruchamiaj go jako administrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Wydaje mi się, że musisz wyłączyć UAC, a sam używać konta z Adminem Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Dokładnie tak, raz się z kolegą zgodzę w 200%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ja też się podpisuję, tym bardziej, że w swoim poście który dałem nieco wcześniej napisałem jak to zrobić (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi