Michał GM Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Witam. Mam pytanie, a mianowicie jak zrobić ustawianie głośności dźwięków podczas gry, czyli jak ustawić głośność za pomocą skryptów? Chciałbym zrobić ustawienie głośności muzyki, mowy, efektów i otoczenia :D Z góry dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 sound_volume? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał GM Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Heh :D Na takich prostych rzeczach się kładę :) Dzięki. A jakie wartości można? 0 na 100 czy inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 F1 "sound_volume(index,value) Changes the volume for the indicated sound (0 = low, 1 = high)." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał GM Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Dzięki :) Nie mogłem sprawdzić, bo na kompie nie jestem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi