Matthew Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 https://gmclan.org/up1096_4_Bomb.html update: https://gmclan.org/up1096_4_BombV1_1.html Instrukcje są w grze (wciśnij F1) Możecie tu dawać swoje wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Mój wynik to 629 a co do gry to nie najlepsza. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loytp Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Fajna gierka! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 300-coś. Ale jaki jest sens tej gierki? Kiedy się przegrywa, kiedy wygrywa? Jakie są inne skutki eksplozji? Czemu wybucha tak od razu, bez zmiany miny? Czemu jest bezsensowne, nudne i ma głupią muzyczkę? Mógłbyś jakoś rozwinąć pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 - moj wynik Gra calkiem fajna mozna poryzykowac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Sens gierki? No nie każdy się tego czepia. Zdobywania jak nakwiększych wyników. W updacie dałem coś takiego że im więcej ma się kasy tym szybciej zwiększa się stawka. Co do muzyki to już chyba zależy od gustu. Blackamul, duży Hightime. Co do rozwinięcia pomysłu, co proponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Mój rekord 930 a dalej sie nichciało bo to nudne jest kompletnie a muzyka mnie sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi