Vhad Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Siemka. Chciałbym pokazać wam swój kanał na YT oraz pierwszy film jaki dodałem ;) to Valhalla wiec chyba mogę tu coś takiego zrobić :) Tak więc łapajcie : klik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 1. Lepszy mikrofon 2. Lepsze teksty 3. Lepsze pomysły 4. Lepsza dykcja Bo na razie jest cieniutko. Poza tym, czy XIII jest nieznaną grą... przeszedłem ją kiedyś chyba całą, była nawet na krążku CDA czy innego Clicka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 To samo co powyżej tylko dokończ mutacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 A ja się przyczepię co do tego, że po tytule "Najlepsze nieznane gry" chciałoby się dostać na prawdę zapomniane gry, czy takie które nigdy nie były bardzo popularne, a były perełkami. XIII swego czasu było dość znane. Nawet to: http://www.gry-online.pl/gra-ocena.asp?ID=1871 może być wyznacznikiem, że jednak trochę ludzi w Polsce grało w to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Za przeproszeniem: słaba podróba Rockalone2k. Nawet wstęp do filmiku wygląda tak samo.. Co do treści, to nie podoba mi się "r". Reszta - ujdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 powinieneś chyba szukać gier na jakichś forach z dziwnymi grami, albo szukać w CDA w dziale o grach kontrowersyjnych (jeśli to jeszcze jest w ogóle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Trauma Team Moze i nie taka nieznana gra, ale czesto porzucana na bok, przez to jak sie bardzo rozni od reszy z serii Trauma. Przekonalem juz was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 też chciałem zgrywać jakieś filmiki, ale o staaareńkich grach takich jak pierwsze wolfensteiny, warcrafty, prehistorik, stuntcar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi