Arekadiusz Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam! Mam dwa komputery podłączone do jednej sieci (jeden WinXP a drugi WinVista). Chciałbym wyłączać zdalnie tego XP przy pomocy Visty bez instalacji żadnych dodatkowych programów. Czytałem już trochę o tym i wyczytałem że można użyć polecenia shutdown ale wtedy muszą być takie same konta i hasła na obu kompach a ja posiadam całkowicie inne... Będę wdzięczny za pomoc gdyż bardzo przydałaby mi się taka możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 shutdown /p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 shutdown -i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 shutdown -m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 shutdown -t 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 bytx, prosze, zamilcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi