karolo320 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 zaanimuje mi ktoś tego ogórko-banana, żeby chodził, proszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 zaanimuje mi ktoś tego ogórko-banana, żeby chodził, proszę? Przepraszam że pisze nie w temacie ale tutaj karo320 jeśli chodzi o tematyke "animowane" to wypada, ponieważ nikt nie ma czasu na zanimowanie, ja też prosiłem i każdy mial to gdzieś tylko na innym forum GM mi pomogli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Kiepski outline, jak zrobisz coś ładnego to może się i znajdzie ktoś do animowania. Z tą postacią raczej wątpię czy kogoś natchnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 to jest najpiękniejsze co ja narysowałem na kompie ;x Dobra, będzie szurać po trawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 to jest najpiękniejsze co ja narysowałem na kompie ;x Dobra, będzie szurać po trawie Rozumiem, że z góry ci ktoś narzucił limit czasowy 2 minuty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Aż bym zrobił z tego mema: Wstaw gówno - obraź się, bo nikt nie chce zanimować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 nie no, jak sie nie obrazi to nie ma co jeździć po kimkolwiek. Po prostu popracuj nad czymś lepszym, albo spróbuj zanimować sam tę wersję. Dojdziesz do wprawy po pewnym czasie, a i satysfakcja będzie większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 explo, nikt się tu nie obraża ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Masz tu moje żygi ! :) (Wiem , że mnie zaraz zjedziecie mnie jakie to brzydkie ale żaden grafik się nie zgłosił...) Og_r.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi