R.o.b Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam Gmclanowiczów! Ostatnio dowiedziałem się o pewnym konkursie i stwierdziłem, że mógłbym wziąść w nim udział. Polega on na stworzeniu programu, ale nie tu problem, mam parę pomysłów co mógłbym zrobić, ale nie wiem, który jest najlepszy. Sądziłem, ze moge zrobić: programik do robienia quizów, w którym user wypełnia sobie pytania, odpowiedzi dobiera skórke itp., następnie program do robienia autorunów z paroma komponentami, programik a'la Robocode, w którym sterujemy robocikiem przez specjalny język lub programik "edukacyjny" ,w którym zostałoby opisane bramki logiczne, binarność, podstawy algorytmiki i np. HTML-a. Proszę, doradźcie, który pomysł jest najlepszy lub podzielcie się swoimi, może a nóż uda wam sie wymyślić coś ciekawszego :) kraznal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Nawet nie wiemy co to za konkurs, ani jakie wymagania są tam postawione, to jak mamy Ci pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zasadą konkursu jest stworzenie dowolnego programu, mi chodzi tylko o dobranie pomysłu, który będzie efektowny, a zarazem sprosta moim umiejetnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ale nie rozumiem. Konkurs, a ty nie wiesz co masz robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Te twoje programiki quizzowe dobre b byly nawet w Delphi. Ale kiedys, KIEDYS KIEDYS, pamietam na plytce Gamera byl program do robienia, oraz grania w gry tektowe, wiesz 'Make your own Adveture book' Gdzie decyzje to numerki i te numerki sa na roznych stronach. Przykladem takiej gry bylaby 'gra'. Wygoogluj. Wlasnie zlamalem jedna z zasad. Nie mozna rozmawiac o grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Kurcze Sernat, wiem co moge zrobić tylko mam kisiel w głowie, ponieważ mam za dużo pomysłów. Dzięki PoxiPol za wypowiedzenie się pogogluje jeszcze dzisiaj. Ktoś jeszcze się wypowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 @Sernat: Chyba coś w tym stylu: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Gra:Gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi