indiegames Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Hi All, Chciałbym zrobić stronkę o grach niezależnych, właściwie to już zrobiłem, ale prowizoryczną z powodu braku kasy na server i stylistykę. Celem strony ma być zrobienie listy gier i producentów(team'ów), dzięki czemu będzie łatwiej onaleść potencjalnych graczy. Może wydawać wam się to za totalną porażkę, ale mam chęci na rozwój stronki. Plan mój jest taki: Pierwsze 4 miesiące to zbieranie informacji i promowanie strony, dzięki czemu zacznie ona zarabiać pieniądze i będę wstanie utrzymać ją. Potem przeniosienie jej na płatny server i zamówienie profesjonalnego projektu. Przez 4 miesiące przyjmuje za darmo oferty reklamy na stronie gier i studiów(termin zakończenia darmowych reklam jeszcze podam). Każdą chętną osobę zapraszam do współpracy. W celu uzyskania informacji proszę pisać na PW. Stronka: http://indie-games.cba.pl Opinie mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Coś ci się ten layout rozwalił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Tam w ogóle jest gdzieś jakaś treść ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 On szuka tu osób do współpracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jezus, Cobalt nie został wyprodukowany przez Mojang... publisher != developer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Stopka mnie rozwaliła " Template by Joomla Theme & Suknie ślubne." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 pure indie games > THIS dafuq? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nie mozesz ludzi klamac. Nie jestes jedyna strona, wiec nie jest to najlepsza strona. Zwlaszcze ze jest jeszcze na CBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi