Bedziom Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Tytuł: Pingpong (nazwa robocza) Gatunek: cholera wie... minigierka-zręcznościówka? Opis: Demo minigry polegającej na odbijaniu piłeczki. Grafika nie zniewala, zaprogramować też może każdy, aczkolwiek waży tylko 1mb i z nudów można sobie pograć. Sterowanie: - W/S - czerwony gracz góra/dół - Strzałki góra-dół - zielony gracz góra/dół - R - restart gry - T - restart poziomu (np. jak się piłeczka albo gracz zatnie) - Q/E - zmniejszenie/zwiększenie room speedu Do poprawienia: - boty - grafika - menu - wyświetlanie wyników Download: adres z plikiem gry Rozmiar pliku: 1mb Autorzy: Bedziom + kilka efektów z GMa Screeny: Uwierzcie, że na żywo to trochę lepiej się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dorob AI i przerob na html5/android :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Gra przedstawia się ładnie :D Proste w miarę do wykonania i przy odpowiednich efektach nawet fajnie się gra :D Radziłbym poprawić ten napis co się czasem pojawia "press space to take powerup" bo ciężko to zauważyć :D Fajnie też by było gdybyś dodał możliwość gry przez sieć jak na razie daję 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 @karolo Ty, to dobry pomysł jest, przecież tamte rynki lubują się w minigierkach :s Ale na Studio mnie nie stać, więc marzenia legły w gruzach :< @up Dzięki za ocenę. Codo napisu to może i racja, powinien być lepiej widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 IMO fajne ale za proste. W sensie dorobiłbyś jakiś bajer albo tryb gry którego nie ma w innych pingpongach :P 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 IMO fajne ale za proste. W sensie dorobiłbyś jakiś bajer albo tryb gry którego nie ma w innych pingpongach :P 4/5 Rozumiem, że stawiasz to coś na równi z DeadPlanet, Almorą czy Magi? Dla mnie poziom Catch The Clown. Tylko, że tamto nie było żadnym demem z bugami. 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 @karolo Ty, to dobry pomysł jest, przecież tamte rynki lubują się w minigierkach :s Ale na Studio mnie nie stać, więc marzenia legły w gruzach :< @up Dzięki za ocenę. Codo napisu to może i racja, powinien być lepiej widoczny. http://android-fan.pl/glow-hockey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Fajne, zmień menu, pika trochę nie pasuje. Może zrobisz by gdy jest ,np. na zielonym, to jest zielona? Boty trochę się teleportują, ale ogółem super 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Bardzo przeciętna gra w dodatku z bugami, która nudzi się po paru minutach. Proponowałbym dodać jakieś bonusy do gry, np. takie jak w tej grze: King Pong 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dzięki za oceny. Lepsze lub gorsze, ale zawsze oceny ;) @Finn - nie wiem, czy zmiana koloru piłki to dobry pomysł ;x @up - wiem, będzie jeszcze kilka bonusów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Rozumiem, że stawiasz to coś na równi z DeadPlanet, Almorą czy Magi? Dla mnie poziom Catch The Clown. Tylko, że tamto nie było żadnym demem z bugami. 1. Nie zapominaj, że Ignis jest idiotą. Kim by nie był, nie masz prawa go obrażać. Warn + blokada na 1 dzień. Wesołych świąt - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi