Shil Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Robiłam grafikę do projektu, który umarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Eh... Shil ma problemy z wysłowieniem się... Jeżeli ktoś jest zainteresowany to niech najpierw zacznie robić grę. Dopiero jak będzie już jakaś gra to proszę pisać. Tak na wszelki wypadek żeby nie było kolejnych niespodzianek w formie porzuconego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Eh... Shil ma problemy z wysłowieniem się... Jeżeli ktoś jest zainteresowany to niech najpierw zacznie robić grę. Dopiero jak będzie już jakaś gra to proszę pisać. Tak na wszelki wypadek żeby nie było kolejnych niespodzianek w formie porzuconego projektu. Nie wiem jakie masz w tym powiązanie, ale Shil dokładnie tak wytłumaczyła i trochę dziwnie twój post wygląda dla kogoś niewtajemniczonego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie wiem jakie masz w tym powiązanie, ale Shil dokładnie tak wytłumaczyła i trochę dziwnie twój post wygląda dla kogoś niewtajemniczonego ;) Rzeczywiście! :lol2: Tak jakbym to ja porzucił ten projekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Rzeczywiście! :lol2: Tak jakbym to ja porzucił ten projekt! Już spieszę z wyjaśnieniem! Powiązanie jest takowe, iż poszłam się wyżalić i poprosić o radę mądrzejszego i bardziej stanowczego osobnika, co zaowocowało machaniem rękami i tym tematem. ^^ Dziękuję, że czuwasz Threef. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Na bazie tej postaci możnaby napisać kilka ciekawych opowiadań. Pomyślę nad tym ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi