TheMarcQ Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Potrzebuję prostych graficzek przycisków w rozmiarze i stylu poniższej ikonki: przyciski mają odnosić się do rss'u i forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Może bym zrobił ale przyciski mają odnosić się do rss'u i forum nie rozumiem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Znaczy mają mieć napisy "rss" i "forum" bądź związane z tym obrazki wkomponowane w stylu powyższego obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 odświeżam bo nie wierze że nikt nie umie tego wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Może i potrafi, ale nie chce mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ja się wypowiedziałem na ten temat ale ktoś skasował mój post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Nikt się nie zgłosił to masz tu przynajmniej mój kiczowaty przycisk pt. "nasze forum" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi