trolu122 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 jak sie nazywa taka gra, albo taki rodzaj gier, w której biegamy po platformach i chodzimy po drabinkach ale nie możemy skakać, możemy za to kopać dołki, gonią nas przeciwnicy i trzeba zbierać jakieś porozrzucane po planszy przedmioty ale nie dać sie złapać. i jak wykopiemy dołek to przeciwnik moze do niego wpaść. wie ktos o jaka gre mi chodzi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 lode runner? Sierra robiła tego remake ale nie pamiętam nazwy. nvm znalazłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 taaa to to. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 moja ostatnia gra na lige :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi