Muuuuczek567 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Problem jest następujący: tuż po włączeniu się laptopa dziwny proces, który nie ujawnia się w Menedżerze Zadań, a pokazuje się dopiero w monitorze zasobów, zaczyna zajmować 100% pierwszego rdzenia procesora. Procesu nie da się wyłączyć, zawiesić, zbadać - z listy po kliknięciu na niego PPM pojawia się tylko "Wyszukaj w trybie online", co powoduje włączenie strony Google z wyszukiwanym hasłem "?". Szukałem pomocy w internecie, ale nie było żadnych konkretów. Tylko coś o sterownikach karty dźwiękowej, ale mam najnowsze i nie da się aktualizować. Proces nazywa się "Przerwania systemowe". Help : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 świątynia google mówi też, że trzeba zaktualizować stery od graficznej(wtf?)zgaduję, że karta ati? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Wg wujka u niektórych pomógł zwykły defrag dysku, u innych problem był przez słabe stery Creativa do karty dźwiękowej. Głównie tu o stery chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nic z tych rzeczy. Karta graficzna to GeForce GT 520M, sterowniki do karty dźwiękowej są z Realteka, defrag robię co 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi