ALT Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Otóż pobierałem Gothic Multiplayer Mod, i nie chcący pobrałam plik z jakiejś reklamy. Ta piękna instalka sprawiła że na każdej stronie, w tekście wyświetlają mi się reklamy. Czy normalny skan Ad-Adware wystarczy? Link do tej strony: http://www.sendspace.com/file/kmrka9 kliknąłem tą reklame na górze. Edit: Nie ważne, wystarczyło wyłączyć odpowiedni extension :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Marca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Sprawdź, czy nie masz tego dziadostwa w "dodaj/usuń programy" w panelu sterowania. Niektóre da się w ten sposób usunąć bo nie są wirusami, tylko namolnymi reklamami. Jeśli to jednak wirus, no to jakiś program antywirusowy się przyda, bo inaczej się tego nie pozbędziesz (i najlepiej z trybu awaryjnego odpalać, tam łatwiej coś skasować z dysku). Natomiast ukrycie reklam programem... może nie zadziałać, jeśli ten program dodaje je po załadowaniu strony z zewnątrz (tzn. nie z przeglądarki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Nie ważne, wystarczyło wyłączyć odpowiedni extension, ale jakby co skanuje Ad-Adware Edit: Taa to były namolne reklamy, znalazłem to w dodaj/usuń program Edit2: Dla przestrogi mówie że to od jakiejś firmy bflix było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi