Dawidos95 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam. Z chęcią zajmę się produkcją muzyki do gry. Gatunek dowolny, potrafię zrobić praktycznie każdy rodzaj muzyki(tak mi się wydaje :) ). Jako próbkę zamieszczam link do jednego z moich utworów: http://soundcloud.com/dawid123d/mad-god Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Bardzo ładny utwór, podoba mi się. Mam też takie pytanie co do tego, czy zrobienie jednej, dwóch muzyk do gry jest możliwe za płacenie, dodanie do autorów czy co innego? Bo brakuje mi muzy do strzelanki z ciemnymi efektami, taka gra z zaskoczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos95 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 tworzenie muzyki jest narazie moim hobby :) Więc jeśli chcesz moge zrobić jeszcze kilka utworów w podobnym klimacie do twojej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Technicznie wymaga jeszcze szlifu, motyw sympatyczny, ale warto byłoby go podbić (trochę orkiestry może na dobry początek?) i uczynić bardziej "epickim" :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minicat Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Bardzo fajna muzyka, podoba mi się!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi