Ryuq666 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam, próbowałem kilku tutoriali na youtube, ale nadal nie rozumiem. Jak mam dodać broń w Ultimate3d? Broń ma być zwykłym sprite'm. GML { d3d_set_projection_ortho(0,0,640,480,0); d3d_set_hidden(false); draw_background_ext(bg_PulseGun,300,300,2.5,2.5,0,c_white,1); d3d_set_hidden(true); } Cóż...nie wyświetla sie niestety. Ani pod "bg" ani pod "sprite"...ale GM widzi [podświetla na zielono] pulsegun ale nie pokazuje go na ekranie podczas gry. Wie ktoś jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Kod który podałeś nie ma nic wspólnego z ultimate3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuq666 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 widać że sie nie znam...A może mi ktoś wyjaśnić jak powinien wyglądać ten poprawny kod? bo za chiny nie wiem jak sie za to zabrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Cóż...nie wyświetla sie niestety. Ani pod "bg" ani pod "sprite"... kpisz czy o droge pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuq666 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Eh x.X mówie że sie na tym nie znam. Może i głupio pytam, kierowałem się tutorialem na YT, ale zamiast spamu [vide @up] chciałbym zobaczyć jakąś pomoc lub coś...nie po to zadałem pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi