karolo320 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 dzien dobry, czy jest mozliwosc stworzenia pliku .mp3/.ogg typu: w 1 sekundzie odtworz dzwiek sound0 i sound1, w 5 sound2 potem w 10 sound0 i sound1 itd itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Bez zewnętrznej biblioteki - nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Hm. Ja zrozumiałem, że w odp sekundach ma odtwarzać konkretne dźwięki, to dlaczego poprostu nie weźmiesz Audacity, poustawiasz je w odp sekundach, a potem nie odtworzysz normalnie tego pliku w GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 bo nie chce ich odtwarzac, tylko zapisac. Sernacie, wiesz jakiej biblioteki powinienem uzyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 RIFLESZ nakierowalby mnie ktos, prosze? gdyz ja nie mam pojecia jak znalezc/szukac takiego cusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 A może zrobisz z tych utworów po prostu archiwum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 nie, bo ja mam taki super pomysl, ze bede mial w grze np. 4 dzwieki i człowieczek se je bedzie ukladal(cos ala FLStudio) i potem sie to bedzie dało zapisać do jednego mp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...wanie+d%BCwieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi