matisowa Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 witam! wypowiadam się do poprzedniego tematu link do gry https://gmclan.org/up7575.html poprzedni problem został rozwiązany https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=28104 zmieniłem or na and ale nadal coś nie działa zielony przycisk poprawił się w drugim poziomie ale istnieją następujące błędy: level 3: naciśnięcie zielonego przycisku powoduje przejście do pierwszego poziomu a naciśnięcie żółtego powinno spowodować przeniesienie do game overa (narazie menu) lecz jego naciśnięcie to tylko zmiana sprite'a na naciśnięty pomóżcie (ponownie) please Po co zakładasz tyle tematów? Mogłeś dopowiedzieć problem w poprzednim temacie. W dodatku doublepostujesz i źle nazywasz tematy. Zapoznaj się z regulaminem, w innym przypadku będzie tymczasowy ban. Otrzymujesz awans w postaci Warna. Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 w evencie Mouse Left żółtego przycisku bierzesz klocek go to room, wybierasz room menu. gotowe. Poćwicz pisanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 no tak ale nadal zielony przycisk z poziomu 3 przenosi do poziomu 1 zamiast do 4 i przecież z żółtym przyciskiem mam kod zaraz wstawie poprawke do mojego folderu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 człowieku, pisałeś że ma wrócić do pierwszego czy tam do menu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 pisałem, że ma pójść do poziomu 4 ( z 3 ) a wraca do pierwszego nie wiadomo dlaczego może coś mam z gm'em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 NIE, MASZ ZLY KOD pokaz kod wcisniecia(czy tam wycisniecia) w 3 poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 puszczenie klawisza myszy: GML execute code: if (room!=room1_2) and (room!=room1_3) and (room!=room1_hidden) { room_goto(room_menu) } execute code: if (room = room1_2) { room_goto (room1_3) } execute code: if (room = room1_3) { room_goto(room1_4) } execute code: if (room = room1_hidden) { room_goto (room2_0) } taki mam kod z lvl 3 na 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 tutaj link do nowej wersji tejże gry: https://gmclan.org/up7575_12_test_beta_1_0.html poprawiłem kilka błędów z ostatniego tematu ale nadal jest ten z tego tematu pomóżcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi