kt1117 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam, mam problem. Muszę zrobić coś takiego, że po kliknięciu w link na mojej str. przenosi na inną, a potem z tamtej po 10s. na następną którą wskażę. Jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Otwieraj docelowa stronę na swojej w ramce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Też myślałem, żeby tak zrobić. Inaczej się nie da chyba a nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Zależy czy masz dostęp do źródła strony docelowej. Jeśli tak, to dodaj na niej zwykły skrypt przekierowania. Jeśli nie to można by to było zrobić na ramce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dzięki. Klient się zgodził na "zmianę strony bez zmiany adresu" więc zrobię to w ramce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi