Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 4 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam! Nie chodzi mi o taką zwyczajną ścianę, tylko o taką o jakby nieskończonej cienkości. Chciałbym po prostu taki obiekt jak w DOOMie ale by się nie obracał. Byle by druga strona obiektu nie była widziana z przodu. Wstyd mi za to pytanie, ale już mniejsza o to. Proszę o pomoc. Z góry dzięki! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jak to, ma się jednocześnie obracać w twoją stronę ale tak by się nie obracać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 To w nawiasie tyczyło się tego obiektu DOOMopodobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 wydaje mi się, że to jest rysowany zwykły sprite i nic więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Nieważne. Problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi