kt1117 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zrodził mi się w głowie pewien pomysł. Żeby było śmiesznie i żebyśmy byli lepsi w wymyślaniu fabuł zabawmy się w taką grę. 1.Każdy pisze po jednym zdaniu, które ma być śmieszne. 2.To zdanie połączone z poprzednim ma być jeszcze śmieszniejsze. To zacznę: Osobnik Pewien należał do starego afrykańskiego plemienia kanibalów, które charakteryzowało się tym, iż jego wszyscy członkowie byli wegetarianami. E:Wiem, że to mało śmieszne, ale nic innego nie mogłem wymyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 glupia gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Żaden taki temat nie wypalił i nie wypali. Nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Niestety wszyscy umarli na dżumę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi