adam014 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 MadMan2 to jak sama nazwa wskazuje kontynuacja gry MadMan. Gra jest w pełnej wersji,i zawiera 5 leveli,bo mam zamiar zrobić edytor. W paczuszce jest też plik z savem gry z 5 levelu. Download full v1.1: Get It! Rozmiar:1MB Plik:RAR Pobierać i oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Grafika może być, nawet dobra. Ale sterowanie jest do kitu: Postać zacina się bo trzeba puścić strzałkę żeby wcisnąć inną. Zmień to. Tak ogólnie to 6/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ŻAL! Próbowałem coś zrobić,ocenić dziś,ściągłem i... zonk! nie lepiej było przerobić example pacmana?Przecie sterowanie jest brrr.NIe wspomne o muzyce,która przyprawia mnie o mdłości... grafika słabo,dalej mi sie nie chciało grać :E trafiłeś jescze na pomysł,który znają all... Szkoda ;] ocena? 1/10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 zwykły pacman z dobrą grafiką i tragiczną muzyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 I dlaczego po zdobyciu 600 punktów, trzeba restartować gre, bo ciągle do menu wywala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Dałem update.Link w 1 poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi