MuMiN Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Tytuł: PIX Soldier Gatunek: Platformowa gra akcji Opis: Jako obywatel Kowalski wstępujemy do KSW (Krajowe Siły Wojskowe) na początku przechodzimy testy, następnie toczy się życie w koszarach, bunkrach czy na poligonach podczas którego wykonujemy zadania naszych przełożonych które doprowadzają nas coraz wyżej w hierarchii KSW. Na późniejszych etapach gry odpierać będziemy ataki nieprzyjaciela. Mam też zamiar dodać do gry możliwość jazdy samochodami czy też rowerami. Więcej informacji i pomysłów w miarę upływu czasu. Jeśli ktoś miałby jakieś zastrzeżenia to pisać. Autorzy: Programowanie: Filip Faustmann Fabuła: Filip Faustmann Grafika: Filip Faustmann Muzyka: Filip Faustmann (jeszcze nie ma ale będzie) Screeny: Ogólnie to witam wszystkich forumowiczów. Niżej link do pobrania pierwszego Tech Dema. Sterowanie: Strzałki - Ruch "Ctrl" - Strzał "Shift" - Skok "E" - Przycisk akcji "G" - Wyrzucenie broni Pobierz PIX Soldier 0.0.1.20 Pozdrawiam MuMiN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 http://z1.przeklej.pl/prze364/f4b6faaa001f47094f200313/1.png Jak ja kocham takie screeny. Jeżeli to tech-demo to wszystko, co na razie masz, to zbyt wcześnie na zapowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuMiN Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ogólnie na forum nie ma działu w którym można założyć temat i przedstawiać postęp prac nad aplikacją oprócz tematu https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=25507 , a np. ja wolę przeglądać tematy ze screenami czy też postępami prac nad jakąś daną grą, a nie wszystko w kupie i potem szukać. Skoro na forum nie ma takiego zwyczaju to bardzo przepraszam i proszę o u sunięcie tematu, a postęp będę przedstawiał w wyżej wymienionym temacie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Po co wstawiasz screen z napisem LEXIP Studio prezentuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuMiN Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Przepraszam bardzo, nie chciałem Cię rozgniewać. Ale po co Ty piszesz to samo co kolega wyżej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 światło tak cienkie jak tylko się dało. Rewolucji jak na razie nie widzę ale zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi