Ra3l Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zlecę napisanie prostej gry w javie. Gra ma być prostą pamięciówką. Gracz ma zapamiętać rozkład obrazków na planszy 4x4, a następnie poprzez kliknięcia w odpowiednie pole odtworzyć rozkład grafik. Kolejne schematy losowane są po uzyskaniu odpowiedzi od użytkownika na poprzednie zadanie. Rozgrywka ma trwać minutę. Za udzielenie poprawnych odpowiedzi naliczane są punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Daj 1000 PLN(Nie żartuję) to Tobie napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 50zł(do negocjacji) i gra jest u cb razem z kodem żródłowym i pełnym otagowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 ile czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 800 zł + kod źródłowy z komentarzami, wszystko napisane obiektowo zgodnie ze standardami OOP Javy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 tyle czasu, żeyby ściągnąć kompilator i napisać. Pisanie może mi zając różnie, czasem stopuje mnie jedna linijka, bo java to wredna jest i jeszcze ani razu nie napisałem kodu bez błędu. Po drugie ma to być w javie na komorkę, czy w javie do przeglądarki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Do przeglądarki. No pytam Ty jesteś programistą nie ja, więc Ty chyba powinieneś określić mniej więcej czas ile ci to zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jak ci się śpieszy to w 2 dni mogę skończyć. Jeszcze jedno: co oznacza "a następnie poprzez kliknięcia w odpowiednie pole odtworzyć rozkład grafik"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi