MyDamageWillBrakeYou Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 jak zrobić aby obiekt1 podążał za obiekt2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 move_towards_points mp_potential_step Na gridy się jeszcze nie rzucaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 up, zaleze po co mu, jak do omijania przeszkod, wyłazania z labiryntow, to tylko gridy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyDamageWillBrakeYou Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 no będzie omijanie przeszkód ;d e: nie jestem "noobem" w gm'ie, ale dawno nic nie strugałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 prędzej newbie a nie noob ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcior7 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 poszukaj przykladu znajdowanie drogi 2.0 na glownej jest chyba..tam sa gridy i omijanie przeskod i ladnie opisane wszystko ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyDamageWillBrakeYou Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 obejrzałem wszystkie 8 stron i nie mogę znaleźć tego przykładu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Może to Ci pomoże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyDamageWillBrakeYou Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 dziękuję ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 https://gmclan.org/up5655_12_znajdowaniedrogimoje.html najlepszy i najprostszy przyklad. Jak czytalem dokumentacje, to nie moglem zrozumiec, a tutaj zerknalem i zczailem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyDamageWillBrakeYou Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 @up. to jest o wiele lepsze co podałeś, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Hehe : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi