Exampler Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tytuł: Spajk Gatunek: Defense, RPG Opis: W tym oto zarodku dobrej gry wcielamy się w ninja rzucającego zębatkami. Jego zadaniem jest obronić płot i swoje pole przed czerwonymi duchami. Podczas walki ninja może szkolić swoje umiejętności. Gdy zdobędzie poziom automatycznie otrzymuje jeden pkt umiejętności. Aby go wykorzystać należy nacisnąć: a) R - Dodaje punkt do prędkości ataku b) T - Dodaje punkt do siły ataku c) Y - Dodaje punkt do szansy na cios krytyczny (potężne obrażenia i odrzut ducha do tyłu) Aby uzyskać informacje o sterowaniu itp. wystarczy wcisnąć podczas gry "H" co służy jednocześnie za pauzę w grze. Download: https://gmclan.org/up8061_4_Spajk.html Rozmiar pliku: 3,4MB Autorzy: Ta demówa jest w pełni mojego autorstwa ale w dalszych wersjach będzie więcej autorów. Screeny: WARNING: Ostro wciąga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyDamageWillBrakeYou Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie taka zła ;p daję 4/5, ponieważ ostro wciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Gra ogólnie do śmietnika, a autor powinien dostać bana za multikonto i wbijanie sobie tym sposobem dobrych oceń pod grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Faktycznie ostro wciąga ^^ Daję 3/5, gdyż gra jest zbyt łatwa i mało urozmaicona. Dorobiłbyś jakieś specjalne skille itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exampler Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Po 1: MyDamage[...] to mój kolega z podwórka, wiedziałem że jakiś imbecyl stwierdzi że to multikonto Po 2: zabawa zaczyna się od 75lvl kiedy nie da sie ogarnąć. Kto dojedzie do 135 zostaje zwycięzcą, ja sam dałem rade tylko do 121. Co wy chcieliście granie przez 5sek? Trzeba troche czasu poswiecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Doszedłem do 72 lvl po czym stwierdziłem, że grać dalej jest bez sensu... Po prostu zaczyna wiać nudą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyDamageWillBrakeYou Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie jestem jego multi kontem ;] a gra jest łatwa? ja doszedłem do 118 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exampler Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 od 75 zaczyna się event, że tak powiem punkt kulminacyjny w którym załoze się ze nie wytrzymałbyś długo. wszystkie duchy przyspieszają i są mocniejsze edit: oj sory że w 10 sekund napisałem posta, wylogowałem się, zalogowałem i napisałem błyskawicznie z innego konta. Pozdrawiam Marcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Wystarczy mieć dwie przeglądarki otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubin Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 MyDamage ma dwa posty z czego dwa zachwalające grę "kolegi", tak dla przypomnienia/zaciekawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyDamageWillBrakeYou Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 a nie wolno mi zachwalać? spodobała mi się, lecz już jest w koszu, ponieważ nie chcę przez nią marnować czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 117 poziom :) Dobra gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 OH GOD MY EYES Zmień tło bo na fullscrenie daje po oczkach. A sama gra średniawka, zbyt wolna i szybko się nudzi ogółem. WARNING: Ostro wciąga! Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Doszedłem do 20 lvl i moje wrażenie też jest takie, jak u Explosivo. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Koło 20 lvla to na pewno. Spróbuj po 100 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Być może, nie zaprzeczam, ale... trudno by mi było tam dojść, skoro już w 1/5 drogi mi się znudziło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mhm, ciężko i mi było. Coś z tym trzeba zrobić w full :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 chciałem by wytrwały, ale przy 60lvl palec zaczął mnie bolec od trzymania myszki(przez pietnascie minut) i wylaczylem. Po pierwsze, musisz poprawi grafikę, żeby było widac, ze to ninja atakujacy duchy, a nie koło walace gwiazdkami w galaretke. Paski też dziwnie się dodają, np. dodanie siły nie powoduje zwiekszenia pasku sily, tylko zmniejszenie szybkosci. I ZROB COS Z POZIOMEM TRUDNOSCI PRZEZ PIERWSZE 20MIN GRY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Ja doszedlem do 107 gra bardzo fajna daje 107/135 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi