Ignis Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czy jest możliwe, żeby na początku potyczki zamiast europejskich, dostawać arabskie jednostki jak np. ma Saladyn na starcie? Czy to zależy od tego jakich jednostek zwykle używam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zalezy jakiego władcę wybierzesz, jeśli ze zwykłej twierdzy (szczur/waz/swinia/wilk) to dostajesz europejskie. Z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czekaj. Nie bardzo wiem o co chodzi. Jeżeli jako przeciwnika wybiorę któregoś z deluxe? A w ogóle możliwe żeby na starcie dostać arabów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Niee...ustawienia tożsamości,tam masz do wygoru albo takiego albo takiego władcę;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Taa? Nie wiedziałem :I W opcjach w każdym razie nie ma czegoś takiego :) Choć i tak wolę jednostki Europejskie :) 70 mieczowników/pikinierów + 50 mnichów i po każdym zamku ;x I trzy trebusze of course :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Phi. Musimy kiedyś pograć dziecino;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Takiś cwany? Nie idę na ilość, zaufaj mi ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mam nadzieję;> Aż poszukam płytki z grą,muszę cie wypróbować,kiedyś wygrałem się w to jakieś...5 lat? Ciekawe czy pamiętam jak się w to gra..;p Długo w to grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Z parę lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 No to dobrze,jesli grasz na multi to ja przypomne sobie jak sie gra i odezwę wieczorkiem albo jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 najlepiej od razu ściągnij sobie Twierdza krzyżowiec warchest prze######sta gra :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Niee..normalnego wole osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 którą misje masz:P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 W jedynce i krzyżowcu wszystko przeszedłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi